logo
امروز : چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۸:۲۰
[ شناسه خبر : ۲۷۴۹۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
شهردار زنجان خبرداد؛

قطع برق ۷ پارک مهم زنجان بدون اطلاع شهرداری/ ۴۵ هزار تن آسفالت ریزی در زنجان انجام شد

قطع-برق-۷-پارک-مهم-زنجان-بدون-اطلاع-شهرداری-۴۵-هزار-تن-آسفالت-ریزی-در-زنجان-انجام-شد
شهردار زنجان با بیان اینکه برق ۷ پارک مهم زنجان بدون هماهنگی با شهرداری قطع شده است، گفت: حاضریم پول برق را پیش پیش پرداخت کنیم تا مردم دچار بی مهری نشوند.

به گزارش موج رسا; علیرضا فیروزفر  امروز در جلسه عمران شهری با بیان اینکه مردم کاری ندارند که کم و کاستی ها چیست و وقتی ما مسئولیت را  قبول کرده ایم به این معنی است که به تمامی این نواقصات اطلاع داشته ایم، اظهار کرد: اعلام اینکه الان بودجه و نیرو کم است قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه لزوم کار جهادی در این زمان بیشتر از هر زمان دیگری است، ابراز کرد: در این چند مدت اخیر به دنبال پروژه‌های راکد رفته‌ایم و یکی از این پروژه‌ها آسفالت معابر است.

شهردار زنجان با بیان اینکه باید به بحث آسفالت توجه ویژه ای شود چرا که عموم مردم با آسفالت سرو کار دارند، تصریح کرد: متاسفانه پارک‌های شهر را به بهانه کرونا رها کردیم که ۶۰ درصد پارک‌های در این زمان در حوزه روشنایی دچار مشکل شدند.

وی با بیان اینکه از ۱۱۲ پارک شهر زنجان ۷۷ پارک بدون نقص داریم، ادامه داد: ۲۸ پارک زنجان تا ۱۰ روز آینده رفع نقص می‌شوند.

فیروزفر با بیان اینکه ورود دستگاه‌ها به حوزه خدمات شهری بدون هماهنگی با شهرداری مشکلاتی ایجاد می‌کند، افزود: برق ۷ پارک مهم زنجان بدون هماهنگی با شهرداری قطع شده است در صورتی که عدم وجود نقدینگی نمی‌تواند دلیل این قطعی برق باشد.

وی با بیان اینکه حاضریم پول برق را پیش پیش پرداخت کنیم تا مردم به این شکل مورد بی مهری قرار نگیرند، تصریح کرد: برق پارک های امام علی (ع)، پارک شهید بهشتی و... بدون اطلاع شهرداری قطع شده است.

شهردار زنجان با بیان اینکه در پروژه محور پادگان مشکل خاصی نداریم، عنوان کرد: برای روکش نهایی این محور ۶ هزار تن آسفالت‌ریزی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه پروژه سبزه میدان طبق زمانبندی اجرایی پیش می‌رود، ادامه داد: باغ راه شرقی این پروژه به بهره‌برداری رسیده است و باغ راه غربی نیز به زودی به بهره برداری می‌رسد.

فیروز فر با اشاره به آغاز آسفالت‌ریزی در زنجان از ۵ بهمن ماه، خاطر نشان کرد: تا به امروز بیش از ۴۵ هزار تن آسفالت‌ریزی در زنجان انجام شده است.

وی با بیان اینکه هر روز جلسه قرارگاه عمرانی برگزار می‌شود، ابراز کرد: نظارت سه لایه بر آسفالت‌ریزی در زنجان وجود دارد.

شهردار زنجان با اشاره به مشکلات ایجاد شده به دلیل افزایش قیمت قیر، تصریح کرد: متاسفانه قیر یارانه‌ای توزیع نشده است.

شهردار خرمدره در ادامه این جلسه با بیان اینکه ۶ کیلومتر از رودخانه در داخل شهر خرمدره وجود دارد، تاکید کرد: منابع شهری کفاف حصارکشی را نمی‌کند و باید از منابع استانی برای این امر تخصیص پیدا کند.//ک

انتهای خبر/

نظرات
[ نام : ] [ ۰۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ]
ازلحاظ روشنایی بایدبسیارتوجه شودروشنایی ونورپردازی بسیارضعیف مخصوصااتوبان های زنجان که استان های دیگرچنین نیست.
فرم ارسال نظر